Meer resultaten voor Chatten

Chatten
 
Chat met een medewerker CAW.
De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Een chatgesprek duurt maximum 1 uur, zodat ook anderen de kans krijgen om te chatten. Indien er teveel oproepen tegelijk zijn, bestaat de kans dat we aan je vragen om het later nog eens te proberen.
Jongeren over intimiteit, smsen en chatten. initia.
Is mensen leren kennen in de virtuele wereld smsen of chatten hetzelfde als in de echte wereld? T: Als je mensen van de virtuele wereld daarbuiten leert kennen, als je die echt kan zien dan is dat wel iets anders dan een persoon die je nog nooit hebt gezien.
Chat met Zelfmoordlijn 1813 Zelfmoord 1813.
Hier kan je elke dag chatten vanaf 18u tot 23u. Op woensdag en zondag is chatten mogelijk vanaf 15u. Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, verhaal of probleem. Chatten kan er elke dag met uitzondering van zon en feestdagen tussen 18u en 22u.
Daten, chatten, relaties, profielensites, vrienden maken en ontmoeten.
Naar de Startpagina Adressen en Routeplanners Astrologie en Horoscopen Auto, Moto en Verkeer Computer en Internet Cultuur en Evenementen Dating en Chatten Dieren en Natuur Doelgroep Kinderen E-cards Film en Cinema Games Geldzaken Gezondheid Gsm en Telefonie Humor, Fun en Filmpjes Koken, Eten en Drinken Kunst Musea Fotografie Lifestyle en Mode Literatuur Media, Pers, Radio en TV Muziek Naslagwerken Nieuws Sport Weer Overheid en Politiek Reizen en Toeristische Info Shoppen en Zoekertjes Steden en Gemeenten Vertalen en Woordenboeken Werken en Leren Wonen en Tuin.
Chatten Para-Astro dé spirituele specialist.
15 minuten chatten met onze astrolijn-medewerkers. 15min onbeperkt chatten. De beste consulenten. 25 min Chat Credits. 25 minuten chatten met onze astrolijn-medewerkers. 25min onbeperkt chatten. De beste consulenten. 50 min Chat Credits. 50 minuten chatten met onze astrolijn-medewerkers. 50min onbeperkt chatten.
Skype: gratis videobellen, chatten en delen via het internet.
Softwarekennis Handige tools apps Skype: gratis videobellen, chatten en delen via het internet. Skype: gratis videobellen, chatten en delen via het internet. We Assist You Online sinds 28/10/2013. Artikel Premium Content. skype video chatten telefoneren. DIT ARTIKEL IS ENKEL TOEGANKELIJK VOOR PREMIUM LEDEN.
Chat nu ook via WhatsApp KBC Bank Verzekering.
Of je hebt je bankkaart laten blokkeren en je wilt weten wanneer de nieuwe kaart aankomt? Naast bellen, chatten en de sociale media, kun je nu ook via WhatsApp een berichtje sturen naar een KBC-expert. Die beantwoordt je vraag of stuurt je door naar de juiste persoon, met respect voor jouw privacy.
Oververmoeidheid dreigt door chatten en smsen in slaapkamer UZA.
Oververmoeidheid dreigt door chatten en smsen in slaapkamer. Oververmoeidheid dreigt door chatten en smsen in slaapkamer. Oververmoeidheid dreigt door chatten en smsen in slaapkamer. Twee op de drie tieners liggen s avonds laat in bed te smsen of te chatten.
Chat met De Druglijn Druglijn.be.
Klik vervolgens op start chat en je bent verbonden met de beantwoorder. Om te chatten hoef je niets te installeren of te downloaden. Na de chat blijft dat gesprek niet bewaard op je pc of toestel. Lukt het chatten moeilijk via je smartphone of tablet?
Chatten met Awel Awel.
Chatten met Awel. Ik probeer al een aantal dagen na elkaar iemand te bereiken van awel om mee te chatten. Maar steeds lukt dit niet omdat er geen medewerkers zijn. Ligt dit aan mijn computer of hebben nog mensen dit voor?
Chatten met KBC? Nu ook via WhatsApp.
Nu ook via WhatsApp. Dinsdag 6 februari 2018 Vanaf vandaag 6 februari 2018 biedt KBC als eerste financiële instelling in België haar klanten de mogelijkheid om ook via WhatsApp te chatten met hun bankverzekeraar via het nummer 09 331 78 16.

Contacteer ons